Kedves Szülők!

Iskolánk célul tűzte ki hátsó, tornapályás udvarának megújítását. Szeretnénk egy környezettudatos és egyben fantáziadús teret kialakítani, ahol az alsós korosztály gazdagon töltheti szabadidejét. Ennek első lépéseként egy öko szemléletű Pillekő Homokozó megépítését, és a padok helyreállítását tervezzük.
A Pillekő egy szemléletformáló-, környezettudatos program, mely a PET palackok újrafelhasználásán alapul. A homokozóba közel 1500 db PET palack kerül beépítésre. Terveink  kreatív műhelyfoglalkozás keretében, iskolai közösségünk aktív részvételével, összefogásával valósulhatnak meg.
A költségeket a Tesco üzletlánc által kiírt „Ön választ, mi segítünk!” pályázatból szeretnénk finanszírozni. Örömmel adjuk hírül, hogy a pályázati bizottság továbbjuttatta iskolánk programját a második fordulóba, mely során a Tesco vásárlói szavaznak majd a számukra legkedvesebb programra.
Céljaink teljesüléséhez most az Önök segítségét kérjük!

    1. Gyűjtsék a PET palackokat! Gyűjtsék a másfél, két literes palackokat, kupakkal együtt, egészben, nem taposva!
    2. Szavazzanak a Dózsás Tanulókért és Tanáraikért Alapítványra és a Pillekő Homokozó Programra! Május 11. és június 7. között a Tesco áruházak vásárlói minden vásárlást követően egy zsetont kapnak a pénztáraknál, amellyel a számukra legszimpatikusabb programra szavazhatnak. Minden nyertes pályázat 400 000 forint támogatást kap.

Tesco áruházak:

2400 Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.,  2400 Dunaújváros, Bercsényi út 4.

Kérjük, támogassanak bennünket, hogy törekvéseink valósággá váljanak!

Köszönettel:

A dózsás pedagógusok nevében Böröczki Adrien szervező