KÖZLEMÉNY!

Tisztelt Szülők!

Nem mindennapi feladatok várnak ránk, de reméljük, hogy közösen megoldjuk az előttünk álló nehézségeket, és mindannyian egészségesen vészeljük át ezt az időszakot!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy gyermekeik iskolában hagyott felszereléseiért (tanszerek, tornazsák, ruhaneműk) az intézmény nyitvatartási idejében hétfőtől péntekig 8 – 17 óráig a hét folyamán bejöhetnek.

Iskolánkban a  digitális munkarend elsődleges felülete a KRÉTA rendszer. Ezen keresztül veszik fel Önökkel a kapcsolatot pedagógusaink. Ha esetlegesen más formában is történik tananyag továbbítása, arról külön értesítést fognak küldeni a tanítók, szaktanárok.

Az SNI-s tanulók  a  KRÉTÁN keresztül az órarendek mentén házi feladat formájában kapják az utazó gyógypedagógustól a javasolt fejlesztő feladatokat.

Kérjük, fokozott figyelemmel kövessék a KRÉTA rendszert! Amennyiben problémájuk adódik a belépéssel, az iskolai e-mail címen jelezzék ezt, és mi segítünk.

Kormányhatározat értelmében azoknak a tanulóknak biztosít intézményünk munkanapokon felügyeletet, akiknek szülei a járvánnyal kapcsolatos feladatokat látják el. Amennyiben igényt tartanak gyermekük felügyeletére, kérjük, az iskola e-mail címén legyenek szívesek részünkre jelezni azt, megjelölve  a tanuló nevét, az ügyelet időpontját, időtartamát, és az indoklást a felügyelet kérelmére vonatkozóan.

Kérjük segítő támogatásukat, gyermekük folyamatos ellenőrzését, hiszen most csak így tudjuk megsegíteni a tanév sikeres befejezését!

Keressenek bennünket, vagy forduljanak bátran az osztályfőnökökhöz!

Dunaújváros, 2020. március 16.

Tóth Györgyné

Intézményvezető