Tájékoztatás!

Tisztelt Szülők!

A beiratkozáshoz kapcsolódó EMMI tájékoztató az alábbi linken olvasható.

Tájékoztatjuk Önöket a 2020/2021-es tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás folyamatáról a Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskolában.

A beiratkozás menete:

Ideje:                                                                               2020. április 6. és május 15. között

Amennyiben a Dózsa György Általános Iskola valamely osztályát szeretné gyermeke számára választani, kérjük beiratkozási kérelmét adja le az iskola felé körzetes és nem körzetes lakcím esetén is.
Iskolánk a beiratkozás mindkét szakaszában várja a tanulók jelentkezését. Az első szakaszban, április 24-ig a rendelet szerint a nem körzetes tanulók beiratkozása történik meg. Azonban mi szeretnénk kérni, hogy eddig az időpontig minden tanuló jelentkezése történjen meg, aki a mi iskolánkat szeretné választani.
A nem körzetes tanulók beiratkozása április 24-én lezárul, a felvételi döntésről április 27-ig kapnak értesítést. Amennyiben nem nyernek felvételt iskolánkba, kérjük vegyék fel a kapcsolatot  a körzetes iskolájukkal.
A végleges felvételi lista lezárása és a határozatok megküldése május 21-ig történik meg.

A jelentkezés módjai:

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

  • Jelentkezési lap
  • A gyermek személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány
  • A gyermek nevére kiállított TAJ kártya
  • A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány
  • Nyilatkozat az életvitelszerű ott lakásról
  • Nyilatkozat a közös szülői felügyeleti jog gyakorlására vonatkozóan
  • Nyilatkozat a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban

A honlapon található jelentkezési lapot kell kitölteni az adatok, illetve a választott osztály megadásával. Online jelentkezés esetén az adott felületre kell feltölteni a jelentkezési lapot, a szükséges dokumentumok másolatát, illetve a nyilatkozatokat. Az online jelentkezés  e-mailben (dozsadunaujvaros@gmail.com) címen  és a KRÉTA rendszer e-Ügyintézési felületén keresztül lehetséges.

Személyes ügyintézésre is lehetőségük van. Iskolánk portáján megtalálják a szükséges nyomtatványokat, ezeket kitöltve, mellékelve a dokumentumok másolatát, zárt borítékban leadhatják. A személyes ügyintézés ideje 2020. április 14-24-ig naponta 9.00-15.00 óráig zajlik.

A beiratkozáshoz szükséges kitöltendő dokumentumok itt megtalálhatóak!

Sok szeretettel várjuk az iskolánkat választó leendő elsőseinket!

                                                                                                                   Iskolavezetés