TÁJÉKOZTATÓ!

Kedves Szülők!

A Kormány 220/2020. (V.22.) Kormányrendeletben határozta meg az iskolák júniusi működését.
Ebben június 2-tól engedélyezik az iskolák oktatási céllal való használatát, melynek kettős célja van.
Egyrészt megszervezhetők június 2-tól a felzárkózást segítő egyéni vagy kiscsoportos konzultációk, felzárkóztatók a szaktanárok és a gyermekek személyes találkozása során.
Másrészt az iskolák megszervezik június 2 és 26. között a gyermekek felügyeletét, mely során kiscsoportos formában foglalkoztathatók a tanulók.
Mindezektől függetlenül a digitális munkarend érvényben marad a tanév végéig, azaz június 15-ig.
Annak érdekében, hogy a következő héttől zökkenőmentesen tudjuk megszervezni feladatainkat, kérjük az Önök segítségét a következőkben:
Ügyeleti igényüket, kérjük, hogy az osztálytanítók, osztályfőnökök felé jelezzék, feltüntetve azt, hogy mely időszakra igénylik gyermekük számára az ügyeletet, hétköznapokon 8-tól 16 óráig.
Az ügyelet ideje alatt tanórai foglalkozások nem szervezhetők, de a felzárkózást biztosítjuk a rászoruló tanulók számára.

  1. időszak: 2020. 06. 02-12.
  2. időszak: 2020. 06. 15-26. 

A felzárkóztatással kapcsolatosan iskolánk már elindította a segítő programot, múlt hét óta foglalkozunk több gyermekkel személyesen az iskolában a sikeres tanév zárása érdekében. Emellett azoknak a tanulóknak, akiknek eredménye sikertelenséget mutat, kiküldtük a felzárkózás igénybevételére a lehetőséget. A szaktanárok fogják a gyermekekkel felvenni a kapcsolatot és a személyes találkozás időpontját egyeztetni.
Az étkezést az iskolában biztosítva lesz, a befizetéssel kapcsolatos információkat az alábbi telefonszámon kaphatják meg: 06-20/315-0856
Kérjük, a fenti szolgáltatásokra vonatkozó igényeiket 2020. 05. 28. 12 óráig küldjék el az osztálytanítóknak, osztályfőnököknek annak érdekében, hogy június 2-án zavartalanul indulhasson az élet az iskolában.